Snitele de pui la cuptor
Incerc incet, incet sa elimin mancarea prajita, e greu al naibii dar cateodata reusesc :).
Snitelele la cuptor chiar daca sunt putin mai uscate sunt la fel de delicioase si mai ales sanatoase. Si daca va place crocantul sigur o sa apreciati si aceste snitele la cuptor.
Pentru Snitele de pui la cuptor avem nevoie de:
– 2 buc piept de pui dezosat adica pieptul de la doi pui (eu din fericire am avut de curte)
– 2 oua
– 3 linguri lapte
– faina
– pesmet
– sare si piper
Mod de preparare Snitele de pui la cuptor
Spalam si feliem pieptul de pui. Batem usor feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi saram si piperam fiecare felie.
Pregatim 3 farfurii: una cu ou batut amestecat cu laptele, una cu faina si una cu pesmet.
Dam fiecare bucata de carne pe rand prin faina, ou si apoi pesmet.
Asezam snitelele intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 180 grade timp de 30-35 minute. Dupa 15 minute intoarcem carnea de pe o parte pe alta si le mai lasam aprox 15 min.
Sugestie de servire:
– cartofi fierti cu paprika si ceapa rosie
– sos: 2 lingurite mustar cu 3 lingurite sos chili
Pofta mare!
Si eu obisnuiesc sa fac la cuptor pentru ca nu mai mananc prajit…Bune si sanatoase…
Si eu incerc sa renunt la prajeli, ulei mult. Si reusesc din cand in cand :))
N-am facut niciodata la cuptor, dar cred ca-s la fel de bune, si mult mai sanatoase! Pup
Simo daca a mancat si sotul meu care nici macar nu e prieten cu puiul eu zic ca merita sa le incerci :0. Pup
Recunosc ca fac snitele destul de rar, insa varianta la cuptor e super faina.
Mie imi plac mult si varianta la cuptor e o alegere buna.
Cele la cuptor sunt cele mai bune, eu tot asa incerc sa le fac, ca n-am rabdare sa le prajesc 🙂 Pup
Asa e Paula. Te pup
Delicios! Vezi ca pe la pranz ajung la tine. 🙂
Hai Alina >:D<