Suc cu mure si capsuni
Desi bautura mea de baza e apa, cateodata imi e dor sa beau un suc de fructe si daca nu am sirop de casa, am fructe congelate si pot sa imi fac un suc instant. Si daca folosesc indulcitor natural Green Sugar, am o bautura buna cu calorii reduse.
Green Sugar este un indulcitor natural obţinut din extract de Stevia rebaudiana şi eritritol (obţinut din porumb),care nu schimbă gustul preparatelor şi poate fi folosit inclusiv în preparatele care presupun preparare termică.
Eu il folosesc de foarte mult timp si sunt super incantata ca am reusit sa inlocuiesc, in pare parte, zaharul, cu acest indulcitor.
Si pentru ca în luna Octombrie sarbatorim 5 ani de cand Green Sugar este alaturi de noi eu zic ca ii putem canta impreuna „La multi ani Green Sugar”.
Pentru Suc cu mure si capsuni avem nevoie de
- 20 buc mure
- 10 buc capsuni (eu am avut la congelator capsuni mici din gradina)
- 4 pliculete Green Sugar
- 500 ml apa plata
Mod de preparare Suc cu mure si capsuni
- Fructele congelate le punem in blender impreuna cu indulcitorul Green Sugar si cu jumatate din cantitate de apa. Adaugam apoi si restul de apa si pornim din nou blenderul cat sa se omogenizeze bine.
- Turnam sucul in pahare si servim.
Comentează folosind contul de Facebook