Carne de vitel in sos dulce
Daca va plac mancarurile asiatice, atunci cred ca o sa va placa si reteta mea cu Carne de vitel in sos dulce. Puteti servi aceasta mancare cu orez fiert, cartofi natur sau legume sote.
Pentru Carne de vitel in sos dulce avem nevoie de
- 500 gr carne de vitel
- 3-4 linguri ulei de masline
- 4-5 cani de apa (depinde cat de repede se fierbe carnea)
- 4 linguri sos de soia
- 4 linguri ketchup dulce
- 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
- 1 lingurita rasa pudra de usturoi
- un pic de piper
- 1 lingurita miere de albine
- 1 lingurita seminte de susan
Mod de preparare Carne de vitel in sos dulce
- Taiem carne fasii si o prajim in uleiul de masline incins.
- Turnam peste carne 4 cani de apa calda, acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba arox. 20 de minute.
- Adaugam sosul de soia, ketchup-ul, praful de ghimbir si usturoi si piperul si lasam sa fiarba in continuare pana e fiarta carnea.
- La final adaugam mierea si amestecam, apoi luam vasul de pe foc si presaram semintele de susan.
Comentează folosind contul de Facebook