Carne de vitel in sos dulce

Daca va plac mancarurile asiatice, atunci cred ca o sa va placa si reteta mea cu Carne de vitel in sos dulce. Puteti servi aceasta mancare cu orez fiert, cartofi natur sau legume sote. 

carne de vitel in sos dulce cu susan 1

Pentru Carne de vitel in sos dulce avem nevoie de

  • 500 gr carne de vitel
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 4-5 cani de apa (depinde cat de repede se fierbe carnea)
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri ketchup dulce
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • 1 lingurita rasa pudra de usturoi
  • un pic de piper
  • 1 lingurita miere de albine
  • 1 lingurita seminte de susan

Mod de preparare Carne de vitel in sos dulce

  • Taiem carne fasii si o prajim in uleiul de masline incins.
  • Turnam peste carne 4 cani de apa calda, acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba arox. 20 de minute.
  • Adaugam sosul de soia, ketchup-ul, praful de ghimbir si usturoi si piperul si lasam sa fiarba in continuare pana e fiarta carnea.
  • La final adaugam mierea si amestecam, apoi luam vasul de pe foc si presaram semintele de susan.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5.00 din 5)
Loading...

Comentează folosind contul de Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.