Ciorba de vita cu legume la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Ciorba de vita cu legume la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, o ciorba gata in doar 30 de minute cu ajutorul acestui nou ajutor in bucatarie de care sunt foarte incantata. Pe langa avantajul timpului scurt de gatire, e de mentionat si cel al gustului si faptul ca toate ingredienetele se fierb in acelasi timp, indiferent ca e vorba de zarzavaturi, carne sau cartofi.
INGREDIENTE Ciorba de vita cu legume la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
| 300 g carne de vita Premium Angus | 
| • 1 lingura ulei | 
| • 1 ceapa potrivita | 
| • 2 morcovi | 
| • 1 gulie | 
| • o felie telina radacina | 
| • ½ ardei verde | 
| • 3-4 cartofi | 
| • 1 lingurita rasa sare de Himalaya | 
| • ½ lingurita piper negru macinat | 
| • 3 linguri pasta de gogosari cu rosii | 
| • 2 l de apa | 
| In plus: | 
| • 1 galbenus de ou | 
| • 1 lingura smantana | 
| • Tarhon | 
| • Sucul de la ½ lamaie mica | 
MOD DE PREPARARE Ciorba de vita cu legume la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
- Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 15 de minute si apasam START/Stop.
- Punem o lingura de ulei in vas si dupa 2-3 minute adaugam carnea taiata cubulete mici si amestecam cu spatula.
- Adaugam pe rand amestecand in vas ceapa si ardeiul tocate marunt, morcovul taiat rondele si telina, gulia si cartofii taiate cubulete.
- Adaugam apoi sarea, piperul si pasta de gogosari si turnam peste carnea si legumele calite, 2 litri de apa.
- Punem capacul si inchidem conform indicatorului inchis, apasam functia SOUP si timpul de 30 de minute.
- Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.
- La terminarea programului, cu ajutorul unei spatule eliberam supapa de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.
- Adaugam tarhonul tocat si sucul de lamaie, iar dupa ce s-a racit usor adaugam si galbenusul de ou amestecat cu smantana.
 












 

 Loading...
Loading...
Comentează folosind contul de Facebook