Foietaj cu ciocolata
Vreti un desert rapid si nu aveti prea multe idei si igrediente? Iata ceva super simplu dar si super bun: foietaj cu ciocolata. Mie imi plac la nebunie si sincer renunt la orice prajitura cu crema pentru o bucata din asta :).
- 1 pachet foietaj congelat ( il folosim complet decongelat)
- crema de ciocolata Nutella sau orice marca va place
- zahar pudra pentru pudrat
- Aluatul il taiem in 4 apoi pe rand fiecare bucata o intindem cu sucitorul pe masa de lucru tapetata cu faina.
- Fiecare foaie intinsa o taiem in 8 din care 4 bucati le crestam fie cu o rola de taiat cum am eu fie cu un cutit ( puteti urmari si pozele care practic descriu fiecare operatiune )
- Pe bucatile necrestate punem cate o lingurita de crema de ciocolata apoi asezam peste ele bucatile crestate si apasam marginile de jur imprejur cu furculita.
- Asezam foietajul umplut in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 10 minute.
- Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-au racit putin, pudram cu zahar pudra
Foarte frumoase sunt fursecurile, felicitari! Eu ma innebunesc dupa foietaj, si rola din aia caut de multa vreme, e o bijuterie grozava in bucatarie 🙂
Arata mi-nu-nat , Timea! Ne pui mereu la grele incerari poftele ! Sa ai o luna decembrie minunata!
Simplu si bun! Si imi place ustensila. 🙂