Saratele din foietaj cu susan
Cand sunteti in criza de timp, dar nu numai, aceste saratele din aluat de foietaj sunt perfecte si pentru o masa festiva si cand vreti sa rontaiti ceva.
Pentru Saratele din foietaj cu susan avem nevoie de
- o foaie de foietaj
- 5-6 linguri ketchup dulce
- sare
- piper
- seminte de susan
Mod de preparare Saratele din foietaj cu susan
- Dupa ce s-a decongelat complet, intindem foaia de foietaj pe masa de lucra tapetata cu faina si o ungem cu ketchup (eu am impartit aluatul in 4 ca sa fie mai usor de intins)
- Presaram deasupra sare, piper si seminte de susan.
- Taiem fasii apoi le taiem fasiile dupa marimea dorita si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Dam tava la cuptor aprox 10 minute sau pana se renumensc deasupra.
- Si asta a fsot tot, avem niste saratele super rapide si gustoase.
Comentează folosind contul de Facebook