Foietaj cu ciocolata

  Vreti un desert rapid si nu aveti prea multe idei si igrediente? Iata ceva super simplu dar si super bun: foietaj cu ciocolata. Mie imi plac la nebunie si sincer renunt la orice prajitura cu crema pentru o bucata din asta :). 
  • 1 pachet foietaj congelat ( il folosim complet decongelat)
  • crema de ciocolata Nutella sau orice marca va place
  • zahar pudra pentru pudrat  
  • Aluatul il taiem in 4 apoi pe rand fiecare bucata o intindem cu sucitorul pe masa de lucru tapetata cu faina.
  • Fiecare foaie intinsa o taiem in 8 din care 4 bucati le crestam  fie cu o rola de taiat cum am eu fie cu un cutit ( puteti urmari si pozele care practic descriu fiecare operatiune )
  • Pe bucatile necrestate punem cate o lingurita  de crema de ciocolata apoi asezam peste ele bucatile crestate si apasam marginile de jur imprejur cu furculita.
  • Asezam foietajul umplut in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 10 minute.
  • Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-au racit putin, pudram cu zahar pudra
 
Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

3 comentarii la “Foietaj cu ciocolata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.