Foietaj cu frisca si fructe

 Un desert delicios facut din doar cateva ingrediente intr-un timp destul de scurt. Cand nu aveti chef sa cocariti prea mult sau sa lucrati prea mult pentru un desert, aceasta combinatie de foietaj, frisca si fructe, este perfecta.
Avem nevoie de:
200 gr foietaj congelat
o lingura zahar pudra
250 gr frisca lichida indulcita
fructe mici: afine si coacaze rosii
Foietajul trebuie sa fie complet decongelat in momentul folosirii.
Pe blatul de lucru tapetat cu faina intindem aluatul cu sucitorul. Cu un cutit cu lama ascutita taiem foaia in dreptunghiuri pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra zahar pudra si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de aprox 10 minute.
Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca. ( cred ca mi-au iesit aprox 24 buc. deci le-am copt in doua ture).
Frisca o mixam cu mixerul la viteza mica la inceput si apoi pe treapta cea mai mare, pana obtinem consistenta dorita. Cu un pos ornam fiecare bucata de foietaj in parte si asezam pe fiecare mot de frisca cate afine si/sau coacaze rosii.
Se pot servi imediat. 
Pastram la frigider.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

16 comentarii la “Foietaj cu frisca si fructe”

  1. These look delicious! I came across your blog and am your newest follower. I would love if you’d visit me at : the daily savant : and (if you like) follow with GFC and Blog Lovin’! PS- I have a giveaway going on now !

    : signe
    thedailysavant.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.