Pulpe gustoase a la Buddy

Cred ca multa lume a auzit de Buddy Valastro – marele Cake Boss :)) Pe langa minunatele torturi pe care le face si cu care ma surprinde placut de fiecare data, e si un mare bucatar. Am urmarit cateva emisiuni la Tv cu el in bucatarie si pe langa multele retete cu branza ce le pregateste, ca de, e de origine italiana si pune parmezan pe tot ce apuca, a facut si acest pui care mi-a atras atentia. Pentru pesmet el a folosit ceva condimente italienesti dintr-o punga unde habar nu am ce avea, dar am adaptat eu in asa fel incat sa fie si puiul meu gustos. In rest cred ca i-am cam respectat reteta din ce imi aduceam aminte, pentru ca am prostul obicei de a nu nota cand vad ceva ce imi place. Sper sa va placa! 
Avem nevoie de:
– 1 kg pulpe superioare
– 1 borcan ardei copt capia (de preferat mai dulce, ce am avut eu a fost cu prea mult otet)
– 2 oua
– faina
– pesmet
– 1/2 lingurita ghimbir
– 1/2 lingurita curry
–  1/2 lingurita boia de ardei
–  praf de usturoi 
Spalam bine pulpele si le luam jos pielita.
Pregatim trei farfurii: in prima punem faina, in a doua ouale batute si in a treia pesmetul amestecat cu toate condimentele de mai sus.
Dam fiecare bucata de carne prin faina, apoi prin ou si apoi prin pesmetul condimentat.

Prajim in uleiul incins pe ambele parti.
Scoatem carnea prajita pe un prosop de hartie.
Punem apoi pulpele prajite intr-o tava dreptunghiulara potrivita si turnam peste pulpe  zeama din borcanul de ardei copt.Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 15 minute
Scoatem din cuptor si asezam feliile de ardei copt peste pulpe si in tava, acoperim cu folie de aluminiu si dam din nou la cuptor timp de 30 min.
Servim cald.Pofta buna!
 

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Loading...

Comentează folosind contul de Facebook

16 comentarii la “Pulpe gustoase a la Buddy”

  1. Hmm ce foame, pofta imi e acum! mi-e si lene sa-mi incalzesc ceva de mancare, numai cand ma gandesc la incalzit.. ma ia cu lesin 😉 Dar tot ma bag in bucatarie 😉 pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.