Pulpe de pui in sos de mustar
simplu
4 portii

Pentru Pulpe de pui in sos de mustar avem nevoie de:
Garnitura de legume:
1 punga mix de legume (brocoli, morcov, porumb, mazare) – 350 gr
300 gr fasole verde congelata
condimente: sare, piper praf de usturoi
2 linguri ulei de masline
1/2 cana apa
Mod de preparare Pulpe de pui in sos de mustar
Dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 40-45 de minute. Dupa acest timp indepartam folia de Al si mai lasam la cuptor 15-20 de minute pana se rumenesc pulpele frumos deasupra.
In timp ce avem pulpele la cuptor pregatim legumele. Intr-un wok calim legumele in putin ulei de masline. Adaugam o jumatate de cana de apa, condimentam cu sare, piper si pudra de usturoi si oprim focul cand apa s-a evaporat (aprox 10 minute).
Scoatem pulpele din cuptor si le servim calde cu garnitura de legume.
Sa aveti pofta ca noi am avut.
Ce bine suna! Am sa incerc si eu acest sos cu mustar.
Sa il incerci Meri ca e bun tare.
Arata de plangi de pofta! :)))) Sa aveti o duminica frumoasa!
:)))) Duminica frumoasa si voua!
Sunt foarte bune, am facut si stiu. Seara buna!
Da , e tare bun mustarul pe carne in general. te pup
Imi place sosul de mustar, cred ca sunt pe gustul meu!
Ma bucur ca iti plac Cristina.
Hallo Kati, lekker koken kun je zie ik ik wel. Dat is een tijd geleden 🙂 Je bent weer in je thuisland, ik hoop dat je het goed maakt. Groetjes Arne van der Vegt
Thanks a lot